17sep

Arash Redstorm

Asta Agencys expertis inom branschen är oöverträffad. De hjälpte oss inte bara med att hitta kandidater utan gav också värdefulla insikter och vägledning under hela rekryteringsprocessen. Asta Agencys förmåga att snabbt leverera kandidater var avgörande för att möta våra bemanningsbehov och den talangbrist som vi stod inför.

17sep

Joakim Nyqvist

Det som skiljer Asta Agency från andra i branschen är deras personliga tillvägagångssätt och genuina engagemang. De tog sig tid att förstå vår företagskultur och våra specifika behov, vilket medförde bättre matchning mellan kandidater och vårt team. De överträffade mina förväntningarna och jag rekommenderar deras tjänster starkt!

16jul

Ara Allawardian

Från dag ett har deras team varit utmärkt – professionellt, lyhört och engagerat i att förstå våra specifika behov och utmaningar. 10/10! Jag rekommenderar helhjärtat Asta Agency till alla företag som söker högkvalificerade talanger och en effektiv rekryteringsprocess.

07jul

Joe Martarian

Asta Agencys professionella service har varit avgörande för att stödja vår verksamhet. Deras teams erfarenhet på senior nivå och branschkunskap gjorde att de snabbt kunde förstå våra specifika behov. De levererade konsekvent kvalitativa kandidater som besatt rätt färdigheter och egenskaper. Vi rekommenderar deras tjänster starkt till alla företag som behöver pålitliga rekryterings- och bemanningslösningar.