vilka är vi

Om Asta Agency

Vi på Asta Agency har byggt upp vår expertis genom år av hårt arbete, passion och engagemang. Vi är stolta över vår strävan att höja kvaliteten inom bemanning och rekrytering, och vi tror på att vår slogan ”erfarenhet som gör skillnad” är en sann reflektion av vår arbetsfilosofi. Vi på Asta Agency är passionerade om att höja standarden inom bemanning och rekrytering. Genom att leverera spetskompetens och en hög grad av service så säkerställer vi en hög nivå av kvalitet för våra kunder som är svår att matcha. Med vår erfarenhet och engagemang är vi fast beslutna att vara en pålitlig, värdefull och långsiktig partner för våra kunder.

Kontakta oss idag och låt oss hjälpa er att hitta den bästa medarbetaren för ert företag. Med vår erfarenhet och support kan vi tillsammans ta er organisation till nästa nivå.

Vi på Asta Agency

CEO

Johan Forsberg

johan@astaagency.se

Nå mig på linkedin

Senior partner

Malin Dott

malin@astaagency.se

Nå mig på linkedin

Senior Partner

Betim Bajrami

betim@astaagency.se

Nå mig på linkedin

Senior Partner

Hazhier Azizi

hazhier@astaagency.se

Nå mig på linkedin

Senior partner

Elin Nyström

elin@astaagency.se

Nå mig på linkedin

Senior partner Göteborg

William Andersson

william@astaagency.se

Nå mig på linkedin

Recruitment Consultant

Sofie Egebrant

sofie@astaagency.se

Nå mig på linkedin

Recruitment Consultant

Jimmy Mourad

jimmy@astaagency.se

Nå mig på linkedin

Recruitment Consultant

Ylva Pintus

ylva@astaagency.se

Nå mig på linkedin

Asta Agencys rekryterings tjänster

Våra tjänster

Hyrrekrytering

Praktisk anställningslösning med övergångsmöjlighet

Vår hyrrekryteringstjänst erbjuder en beprövad och pålitlig lösning som möjliggör för er att initialt ha en konsultlösning, som efter utvärdering och kvalitetssäkring av matchningen mellan er och konsulten kan övergå till en fast anställning. Denna lösning eliminerar risken för en felrekrytering, då Asta Agency erbjuder en flexibel garanti som säkerställer att ni i slutändan anställer rätt person.

Denna tjänst minimerar risken för felrekryteringar och säkerställer att ni hittar en passande kandidat för er organisation. Ni får en flexibel resursplanering där ni själva tar beslut om när vi vill uttöka er interna personalstyrka, och därmed kunna anpassa tidsplanen för anställningen utifrån era önskemål. Denna lösning ger både er och konsulten en möjlighet att utvärdera huruvida ni matchar varandra, samt säkerställa att en framtida anställning blir både värdeskapande och långsiktig.

Bemanning

Resurseffektivitet för varierande arbetsbelastning

En bemanningstjänst erbjuder företag tillfälliga resurser för både kortare och längre perioder i syfte att täcka personalbehov. Genom Asta Agency kan ni hyra in kompetenta konsulter för att snabbt fylla vakanta positioner utan att behöva genomföra en traditionell rekryteringsprocess. Vi hanterar alla aspekter av konsultanställningen, och ni får direkt tillgång till en ansvarig konsultchef som stödjer er verksamhet.

Med vår bemanningstjänst kan ni enkelt och effektivt anpassa er personalstyrka för att hantera skiftande arbetskrav och varierande arbetsbelastning. Vår bemanningstjänst garanterar att ni alltid har rätt resurser tillgängliga vid behov. I en snabbrörlig och skiftande verksamhet är denna lösning ett effektivt verktyg för att skapa en dynamisk och mer flexibel resursplanering.

Rekrytering

Hitta toppkandidater med spetskompetens för en stark arbetsstyrka

Vi hanterar rekryteringsprocessen åt er genom att identifiera behoven och kraven för tjänsten, marknadsföra jobbannonser, söka efter potentiella kandidater genomföra intervjuer och utvärderingar för att slutligen presentera de kandidater som på bästa möjliga sätt kan fylla den aktuella befattningen.

Vår rekryteringstjänst stöder er i att identifiera de bästa kandidaterna för er organisation, både från vårt nätverk och genom att attrahera spetskompetens inom ert område. Vi matchar era specifika krav och förväntningar med potentiella talanger, och genom att förstå kandidaternas drivkrafter säkerställer vi att ni rekryterar rätt person för uppgiften. Vår rekryteringstjänst bidrar till att etablera långsiktiga anställningar och skapa en robust och kompetent arbetsstyrka inom ert företag.

Referenser

Vad våra samarbetspartners säger om oss

Om oss